Заготовки для декору до Дня закоханих від ROSA TALENT (2024)

16.01.2024
Свіжі, цікаві мотиви влучно доповнюють існуючі колекції до Дня закоханих. Тут Ви знайдете заготовки з ДВП / МДФ та фетрові заготовки, що забезпечать ще більше краси та романтики в цю особливу дату. ;)

Готуємось до дня Закоханих разом з ROSA TALENT!
Нові заготовки в серії "Love" нададуть романтичного настрою виробам до дня закоханих, весілля, освідчення та інших радісних подій!



Свіжі цікаві мотиви влучно доповнюють існуючі колекції до Дня закоханих.


Заготовки з ДВП та МДФ:

  • Класичні заготовки для декору «Серця» та милі ведмедики завжди мають попит,  використовуються, як тематичні підвіски та чудово пасуватимуть для декорування святкових залів, фотозон.
  • 3D-заготовки на підставці гарно прикрасять святковий стіл чи інтер'єр оселі та офісу.

Фетрові набори заготовок:

  • Серця у формі нот та скрипкові ключі, додадуть романтичної мелодії торбинкам для шопінгу чи тканим серветкам. Ці ніжні приємні на дотик декоративні елементи прикріплені на одязі будуть актуальні впродовж всього року.
  • Незамінні у свята та будні набори сердець: ажурні чорно червоні та класичні у двох колірних гамах на вибір - підійдуть і для створення підвісів, брошок, і для декору наволочок, одягу чи аксесуарів.

Нові заготовки для декорування  з МДФ  ROSA TALENT чудово підходять до наявної Весільної серії, а це можливість доповнити та розширити серію «Весілля» додатковими елементами.

Текстурні пасти, трафарети з романтичними мотивами, блискітки, насичені червоні або ж ніжні пастельні кольори акрилових фарб перетворять будь-яку заготовку у витвір мистецтва. Потрібно лише дати волю фантазії та отримувати задоволення від творчого процесу.



Ще більше краси та романтики з ROSA TALENT!